Šta je radila Kejt Midlton prije nego što je postala princeza?

GS
Foto: Profimedia

Danas je ona princeza od Velesa, ali nisu svi poslovi koje je u svom životu obavljala Kejt Midlton bili tako glamurozni. Prije nego se 2011. godine pridružila Kompaniji, kako se naziva kraljevska porodica, buduća kraljica radila je na nizu iznenađujuće normalnih poslova.

Uoči odlaska na Univerzitet, tinejdžerka Kejt prihvatila se "mukotrpnog posla" i zarađivala je "siću" kao radnica u luci u Soutamptonu. Nakon što je završila školovanje, našla je posao u modnoj industriji i radila je kao kupac modnih dodataka u strit brendu Jigsav. Na kraju je, prije udaje, neko vreme radila u kompaniji njene porodice Parti Pisez.

Današnja princeza je radila u marini Okean Viledž u Soutamptonu. Prije odlaska na Univerzitet u Škotskoj, na kojem je upoznala princa Viliama, Kejt je poput brojnih mladih Britanaca prihvatila slabo plaćen posao. Na njemu se zadržala četiri mjeseca.

Jedan od skipera s kojima je Kejt radila u to vreme, Kal Tomlinson, razgovarao je s autorkom Kejti Nikol koja je napisala biografiju Kejt: Futur Kvin.

Današnja princeza je radila u marini Okean Viledžu Soutamptonu. Prije odlaska na Univerzitet u Škotskoj, na kojem je upoznala princa Viliama, Kejt je poput brojnih mladih Britanaca prihvatila slabo plaćen posao. Na njemu se zadržala četiri mjeseca, prenosi b92

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana