Riješena misterija medvjedića sa aerodroma u Bristolu

Daily Mail
Riješena misterija medvjedića sa aerodroma u Bristolu

Misterija stogodišnjeg plišanog medvjedića koji je pronađen na aerodromu u Bristolu konačno je riješena.

Osoblje aerodroma pronašlo je vremešnog, "jednookog" medvjedića u kesi sa crnobijelom fotografijom, na kojoj je ispisano "mart 1918." i na kojoj je prikazan sa dvoje djece.

Igračka nema nikakvo obilježje, ali na poleđini fotografije piše: "Sa najvećom ljubavlju i poljupcima našem dragom tati od ćerki Dore i Glin".

Osoblje aerodroma u Bristolu javno je saopštilo da traži vlasnike, ali bez uspjeha, sve dok se nije obratilo listu za "seniore" The Mature Times.

Čitalac Robert Glin Beker primjetio je priču o medvjediću i prepoznao ga kao porodično naslijeđe koje je izgubio dok je putovao na Kipar.

"Iznenadio sam se kada sam vidio svog medvjedića na naslovnoj strani lista. Mislio sam da je zauvijek izgubljen, a bio sam siguran i da je uništen", rekao je on.

Meda je pronađen 2012. a osoblje je provelo 14 mjeseci proveravajući izvještaje sa letova, kako bi pronašli putnike sa istim imenima kao ona ispisana na poleđini fotografije.

Robert je medvjeda koji je u međuvremenu dobio ime "Bristo" pronašao tako što mu je bivša supruga poslala naslovnicu lista.

"Ja sam jedinac, a moja tetka Dora nije imala djece, pa sam zato jedina osoba kojoj ovaj meda može pripadati", rekao je Robert.

"Moja mama (Glin) našila mu je drugi nos, a ima zakrpe i na rukama. Mislim da sam ga mnogo mučio kad sam bio dijete. Kad sam bio na aerodromu, ruke su mi bile prepune prtljaga i slučajno sam ga ostavio za sobom. Želio bih da ga ponovo dobijem ", napisao je on redakciji lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana