Prva dama SAD pretvorila Dan zaljubljenih u lekciju za školarce

Tanjug
Foto: Agencije

VAŠINGTON- Prva dama Amerike Džil Bajden pretvorila je Dan zaljubljenih u svojevrsnu lekciju za učenike drugog razreda, koji su morali da dizajniraju srca koja sada vise u istočnom krilu Bijele kuće.

Naime, dvadeset učenika drugog razreda osnovne škole “Aiton” u Vašingtonu i njihov učitelj Alehandro Diasgranados obići će danas Bijelu kuću kako bi vidjeli svoj rad “na srcima” na jednoj izložbi, saopštila je kancelarija Džil Bajden, a prenosi agencija AP.

Prva dama i dugogodišnja učiteljica će takođe odvesti grupu učenika na Severni travnjak da vide njenu instalaciju za “Dan zaljubljenih”, odnosno ručno oslikana, drvena umetnička djela u obliku Bajdenovog šteneta po imenu “Komandant” i njihove mačke “Vilou”.

Učenici oba Diasgranadosova odjeljenja dizajnirali su dva srca za Dan zaljubljenih koristeći šablon i uputstva koje je obezbjedila kancelarija prve dame.

Svaki učenik je zamoljen da u svojim dizajnima koristi riječi koje odražavaju njene vrijednosti: saosjećanje, hrabrost, porodica, zahvalnost, liječenje, nada, dobrota, ljubav, mir, snaga i jedinstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana