Premijer zaprosio partnerku na dan zaljubljenih

Tanjug
Premijer zaprosio partnerku na dan zaljubljenih

SIDNEJ - Australijski premijer Entoni Albaneze napravio je pauzu u upravljanju državom i proslavio Dan zaljubljenih zaprosivši svoju partnerku Džodi Hejdon.

Albaneze je jutros objavio vjeridbu na društvenim mrežama selfi fotografijom srećnog para sa natpisom "Rekla je da".

Na fotografiji Hejdonova nosi vjerenički prsten u čijem je dizajniranju učestvovao njen vjerenik.

-Velika je radost što sam našao partnerku sa kojom želim da provedem ostatak života -  rekao je Albaneze u intervjuu stanici "Skaj".

Poslije sastanka na Dan zaljubljenih u jednom italijanskom restoranu, Albaneze je postavio veliko pitanje na balkonu u zvaničnoj premijerskoj rezidenciji u Kanberi.

Hejdonova, koja je godinama radila u industriji penzionih fondova, rekla je da je oduševljena čestitkama koje je par dobio.

Oni su se upoznali na događaju u Melburnu početkom 2020. godine, a njihova vjeridba je prva za jednog premijera dok je na funkciji, prenose lokalni mediji.

Opozicioni lider Piter Daton, inače vatreni kritičar Vlade, čestitao je paru u parlamentu i rekao da se raduje "našoj verziji" kraljevskog vjenčanja.

-Biću tamo i bacaću ruže ispred vas, premijeru, šta god je potrebno da dobijem pozivnicu za gala vjenčanje - rekao je on.

Ministri iz kabineta čestitali su paru na društvenim mrežama.

Ministar spoljnih poslova Peni Vong, koja decenijama poznaje Albanezea, rekla je u objavi na društvenim mrežama da je "ljubav lijepa stvar" .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana