Obami teretana, Putinu hladno jezero

The Sun
Obami teretana, Putinu hladno jezero

Obama je uspio da ostvari dugoočekivanu pobjedu nad Rusijom na G8 samitu nakon što je uspio da osvoji teretanu samo za sebe u hotelu u kom je odsjedao da predsjednikom Rusije, dok je Vladimir Putin morao da vježba u ledenom jezeru.

Nijedan od svjetskih vođa nije želio da odstupi od svojih zahtjeva za korišćenje teretane, ali pobjedu je odnio predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Nakon izgubljene bitke Vladimir Putin je izjavio da će svoje jutarnje vježbanje obaviti u jezeru koje okružuje Loug Erne hotel u Severnoj Irskoj.

Izvor je rekao magazinu The Sun: "Obojica su željeli teretanu ali su Obamini ljudi prvi poslali zahtjev. Ovo je moglo da podstakne dodatne probleme na samitu ali su Rusi odlučili da se povuku. Rekli su da će Putin umjesto teretane plivati u obližnjem jezeru".

Bivši oficir KGB-a, šezdesetogodišnji Putin poznat je po svom imidžu mačo muškarca i velikoj ljubavi prema aktivnostima na otvorenom.

Posljednjih godina slikan je kako peca, demonstrira borilačke vještine i kako se kupa u ledenim vodama Sibira.

"Voda u jezeru je hladna, ali to sigurno nije ništa prema temperaturi voda u Sibiru. Zapravo, mislim da je Putin iz ove situacije izašao kao pobjednik pošto će Obama izgledati slabije zbog treninga u teretani sa instruktorom", dodao je izvor.

Ni Bijela kuća ni hotel nisu dali komentar za The Sun povodom ovog slučaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana