Neočekivano: "Treba joj dati šansu"

GS
Foto: Agencije

Džejmi Spirs zatražio je u utorak od suda u Los Anđelesu da prekine njegovo 13-godišnje starateljstvo nad njegovom ćerkom i pop pjevačicom Britni Spirs.

Pjevačicin otac uputio je u avgustu zahtjev sudu u kome je rekao da je želi da odustane od uloge staratelja. U novom dokumentu je bio još jasniji i zatražio od suda da prekine starateljstvo u potpunosti.

Napisao je kako pjevačica "ima pravo da sud ozbiljno razmotri da li je starateljstvo potrebno" i da su se njene okolnosti promijenile "utoliko da osnove na kojima mu je dodjeljeno starateljstvo možda više ne postoje", prenijeli su američki mediji.

"Ako gospođa Spirs želi da raskine konzervatorsku dužnost i vjeruje da se sama može nositi sa svojim životom, gospodin Spirs vjeruje da bi trebalo da dobije tu priliku", stoji u peticiji.

Na saslušanju u junu Britni Spirs je rekla sudu da je starateljstvo, koje je počelo 2008. godine, uvrjedljivo i ponižavajuće, i zatražila je da se njenom ocu oduzme pravo upravljanja njenim imanjem vrijednim 60 miliona dolara.

Sudsko ročište za raspravu o zahtjevu Britni Spirs zakazano je za 29. septembar u Los Anđelesu.

Spirs, koja često objavljuje na svojoj Instagram stranici iz svoje vile izvan Los Anđelesa, nije se oglasila povodom najnovijeg zahtjeva njenog oca.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana