Mlada poginula odmah nakon svadbe, mladoženja kritično

GS
Mlada poginula odmah nakon svadbe, mladoženja kritično

Mlada je poginula, a mladoženja je teško povrijeđen nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Južnoj Karolini u SAD-u nakon što su mladenci napustili svoju svadbu. Samanta Sam Hinson (34) posljednji je put fotografisana kako nasmješena izlazi sa zabave u petak oko 22 sata, a nekoliko trenutaka kasnije na cesti ju je ubila pijana vozačica koja se zabila automobilom u njih.

- Dali su mi Aricov prsten u plastičnoj vrećici tek pet sati nakon što mu ga je Sam stavila na prst i nakon što su pročitali zavjete jedno drugome - napisala je majka mladoženje na GoFunfMe  stranici na kojoj skuplja novac za sahranu svoje snahe.

Aric je izgubio ljubav svog života, dodala je neutješna majka. 

Par se sa svadbe odvezao u vozilu za golf, a mladence su pratila i dva mladoženjina rođaka koji su takođe teško povrijeđeni u nesreći. Nakon udarca, vozilo je odbačeno 90 metara i nekoliko se puta prevrnulo, piše na stranici. 

Mladence je udarila pijana vozačica koja je jurila više od 100 kilometara na sat u zoni u kojoj je dozvoljeno voziti najviše 40 kilometara na sat. Mladoženja je pretrpio povredu mozga i slomio brojne kosti, rekla je njegova majka. Veći dio njegova lica je u modricama i u teškom je stanju u bolnici gdje je prošao dvije rekonstruktivne operacije.

Vozačica automobila,Džami  Lee Komoroski (25) je uhapšena i optužena za ubistvo iz nehata, prenosi Večernji list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana