Još jedna bizarna priča o ubistvu princeze Dajane vodi do Velebita

Dnevnik.hr
Još jedna bizarna priča o ubistvu princeze Dajane vodi do Velebita

Svako malo izađe neka nova vijest o smrti nikad prežaljene princeze Dajane, a sada je i kanadski tabloid Globe objavio kako je princ Vilijam krivca pronašao – u Hrvatskoj?

Princeza Dajana poginula je automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine, međutim, njen odlazak je i dalje obavijen velom tajne, a pojedini mediji to bogato koriste kako bi povećali svoj tiraž.

Iako nisu pronađeni dokazi za ponovno otvaranje istrage o smrti princeze Dajane u automobilskoj nesreći koje je i sam potvrdio pomoćnika načelnika londonske policije, sada je kanadski tabloid Globe objavio kako je upravo princ Vilijam navodno pronašao muškarca odgovornog za smrt njegove majke.

Internetom već kruži naslovna stranica ovog tabloida koji će u prodaji biti tek 13. januara, a glavna vijest je upravo smrt neprežaljene princeze.

Navodno je Vilijam na tragu ubici koji se skriva u „planinskoj regiji” blizu Jadranskog mora, kao i da se misteriozni ubica zove Boris i da se skriva zajedno sa dva saradnika.

Londonska policija (MET) rekla je u avgustu kako procijenjuje novu informaciju o smrti Dajane, Dodija i njihovog vozača.

U to vrijeme su medijski izveštaji tvrdili da su policiji preneseni navodi da je pripadnik britanske vojske kriv za te pogibije.

Francuski istražitelji zaključili su da je nesreću prouzrokovao vozač Pol koji je izgubio kontrolu nad vozilom vozeći velikom brzinom u pijanom stanju.

Uz ove službene izvještaje, sve vijesti proizašle iz tabloida ne treba uzimati za ozbiljno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana