Iva je prešla zastrašujući most, od snimka će vam se zavrtjeti u glavi

Kurir
Iva je prešla zastrašujući most, od snimka će vam se zavrtjeti u glavi

Jedna Iva prešla je najduži viseći most u Indijskom okeanu koji se nalazi na Mauricijusu, a od snimka koji je objavila mnogima se zavrtjelo u glavi.

Razlog za to je što bi se ovo teško moglo nazvati mostom. U pitanju je manje-više daska, postavljena visoko, iznad drveća.

Srećom, kako je Iva objasnila u snimku na Tik Toku, sve vrijeme ste vezani sigurnosnim konopcima, te bi prelazak preko mosta trebalo da bude prilično bezbjedan.

Međutim, i pored toga u ovaj park se ne može ući bez zdravstvenog osiguranja, a mora se i potpisati dokument da sve što radite, radite na sopstvenu odgovornost.

Iva je, međutim, još pride imala tu nesreću da je pljuštala kiša kada je prelazila most.

- Jedini dan koji smo mogli da idemo je bio ovaj dan kada je pljuštala kiša. U sam park vas ne puštaju da uđete bez putnog osiguranja i potpisujete papir da sve što radite, radite na sopstveni rizik. Da li sam se prepala? Da, zato što je ispod nas potok, ja nisam imala ništa što mi drži telefon, a ove daske su klizave. Ali ste zakačeni sve vrijeme gore, tako da u principu ništa loše ne može da vam se desi - ispričala je ona i dodala da bi vrlo rado ponovila ovo iskustvo.

@ivaaaaa_u Najduži viseći most u Indijskom okeanu #A1Srbija original sound - Iva Uzelac

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana