Evo s kojim će nakitom kraljica Elizabeta II biti pokopana

GS
Evo s kojim će nakitom kraljica Elizabeta II biti pokopana

Njezino Veličanstvo Elizabeta II. bila je izuzetno skromna žena, rekla je Levinson

Stručnjak za kraljevsku porodicu Lisa Levinson otkrila je s kojim bi nakitom kraljica Elizabeta II mogla biti pokopana. Lisa smatra kako će to vjerojatno biti kraljici dva draga, ali ne toliko vrijedna komada nakita, prenosi Independent.

- Njezino Veličanstvo Elizabeta II. bila je izuzetno skromna žena koja vjerojatno neće biti sahranjena s ničim više od svog jednostavnog vjenčanog prstena od velškog zlata i para omiljenih bisernih naušnica koje je skoro uvijek nosila - rekla je Lisa. 

Dodaje kako će kraljičin zaručnički prsten, koji je pripadao majci princa Philipa, princezi Alis (Alice) od Batenberga  vjerojatno biti dan princezi An.

- Tada mladi princ Filip  bio je aktivno uključen u dizajn Elizabetina zaručničkog prstena, koji je izrađen u platini i ima jedanaest prirodnih dijamanata - trokaratni okrugli dijamant i pet manjih kamenčića postavljenih sa svake strane - objasnila je Lisa.

Kraljevski komentator Džoš Rom rekao je da će većina ostalog kraljičinog nakita vjerojatno pripasti Kamili , a možda i Kejt Midlton.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana