Dobri geni formula za uspjeh

Boris Đurić
Dobri geni formula za uspjeh

Dok će djeca poznatih ličnosti bez ikakve sumnje naslijediti nešto nasljedstva svojih roditelja, oni će takođe naslijediti i dobre gene. Holivud je prepun poznatih ličnosti dobrog izgleda pa nije čudo da su njihovi nasljednici blagosloveni ljepotom

Dakota Džonson 

Dakota Džonson  je kćerka Melani Grifit i Dona Džonsona koja ima 23 godine i koja je krenula stopama svojih poznatih roditelja. Iako je glumila u nekoliko filmova kao što je “21 ulica” i “Petogodišnje zaruke”, ona je uglavnom poznata po ulozi Anastasije Stil u poznatom filmu “50 nijansi sive”. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom kada je 2006. godine postala mis Golden Globa, nakon čega je uslijedio ugovor sa modnom kućom IMG Models, a kasnije je dobila ulogu u sitkomu “Ben i Kejt” gdje je pokazala koliko je talentovana i čudno privlačna na malom ekranu.

Rumer Vilis

Rumer Vilis je kćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, koja ima 25 godina  i poznata je po ulozi Đie Maneti u seriji “90210”. Ona je počela da glumi kao dijete u maminim filmovima “Striptiz” i “Sada i nekada”. 2005. godine je ubijedila oca da joj dozvoli da ide na audiciju za njegov film “Talac” na kojoj je prošla i dobila ulogu njegove otete kćerke. Iz roditeljske sjenke je izašla 2007. godine kada je dobila uloge u filmovima “Iznutra” i “Haus Bani” kojeg je producirao Adam Sendler. Nedavno je demonstrirala svoje odlične plesačke sposobnosti u šouu “Ples sa zvijezdama”.

Ajrlend  Boldvin

Ajrlend  Boldvin ima samo 18 godina i već se uspješno bavi modom. Iako je poznata i zbog svojih roditelja Kim Bejsinger i Aleka Boldvina, ona je u svijetu mode prilično cijenjena zbog svoje visine i dobrog izgleda. Ova 188 centimetara visoka manekenka nakratko se pojavila u filmu “Povratak u ring” u kojem glume Silvester Stalone i Robert de Niro. Nedavno je raskinula vezu sa reperom Endželom Hejzom i zbog emocionalnog stresa završila je u klinici za rehabilitaciju Soba u Malibuu koji često ugošćava poznate osobe.

Patrik Švarcineger

Iako je Arnold Švarcineger otac petoro djece, njegov sin Patrik se naročito ističe. Patrik, koji ima 21 godinu, mladi je maneken i glumac u usponu. Njegova najpoznatija uloga je ona kada je igrao nevaljalog tinejdžera pored Tejlor Lotner u filmu “Starci 2”. Takođe je imao kratku vezu sa kantri pjevačicom Tejlor Svift kao i sa Majli Sajrus. Da nije nadaren samo za glumu govori i podatak da je početkom 2014. godine otvorio piceriju u Los Anđelesu sa sopstvenim novcem i pri tome nije imao pomoć roditelja, mada mu majka Marejja Šriver pomaže u vođenju ovog poslovnog projekta.

Zoi Kravic

Teško je povjerovati da Leni Kravic ove godine puni 50 godina, ali je još više šokantno da ima dvadesetpetogodišnju kćerku. Zoi Kravic je jedino dijete poznatog muzičara koja se bavi muzikom, glumom i modom. Iako se nalazila ispod svačijeg radara, ona je u stvari bila dio nekih od veoma uspješnih filmova kao što je “Iks Men Prva klasa” i “Nakon Zemlje” u kojem glumi pored poznatog Vila Smita. Ona se pojavljuje i u četvrtom nastavku kultnog klasika “Med Maks” kao i u filmu “Dobra meta” gdje pravi društvo Itanu Houku i Džejku Abelu.

Zelda Vilijams

Dvadesetpetogodišlja Zelda je kćerka pokojnog komičara Robina Vilijamsa i njegove bivše žene Marše Garses, koja radi kao filmski producent. Ime je dobila po popularnoj video-igri Legenda Zelde. Ona  je glumica i nedavno se pojavila u manjoj ulozi u televizijskoj seriji “Tinejdžer vuk”. 2011. godine zajedno sa ocem se pojavila u televizijskoj reklami za video-igru “Legenda Zelde- Okarina vremena” i često je pozivaju kreatori igre, japanska kompanija “Nintendo”, da učestvuju u takmičenjima i prezentacijama njihovih igara. Takođe je glumila u filmu “Kuća D” sa Antonom Jelčinom i ocem Robinom Vilijamsom.

Saša Spilberg

Saša Spilberg ima 23 godine i ona je muzičar i glumica. Pojavljivala se u nekoliko filmova svog oca Stivena Spilberga uključujući “Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje” i “Terminal”. Ona je, takođe, članica alternativnog benda “Vardel” kojeg je formirala sa svojim posvojenim bratom Teom. U februaru im je izašao album prvenac pod nazivom “Ljubav na čekanju” koji je naišao na dobar prijem. Njen zadnji projekat uključuje ulogu u seriji koju pravi popularni veb portal “Snepčet” i gdje treba da glumi sa djecom ostalih poznatih ličnosti iz Holivuda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana