Dirljivo pismo udovca upućeno jednom paru

news.com.au
Dirljivo pismo udovca upućeno jednom paru

Trebalo je da ostane anonimna priča o tužnom udovcu koji je u patnji za svojom suprugom bio toliko ljubazan da je paru, koji ga je podsjetio na njega i njegovu dragu, platio večeru i poželeo srećne praznike. Međutim, sve se pretvorilo u toplu ljudsku priču koja bi trebalo da inspiriše one koji je pročitaju.

Li Balantin je bio u braku 43 godine. Njegova supruga Kerol u decembru je izgubila bitku protiv raka. Prošle nedjelje uputio se u restoran prvi put nakon njene smrti. U restoranu je primjetio mladi par.

"Gledajući ih, prisjetio se svog braka. Pogled na mladi par toliko ga je inspirisao da im je napisao poruku na salveti i platio njihov račun", piše Dejli mejl.

"Ne poznajete me, ali moja predivna supruga umrla je prošle nedjelje. Danas prvi put večeram sam. Podsjećate me na nas dvoje prije mnogo godina. Molim vas, dopustite mi da vam platim večeru. To će nasmejati Kerol i usrećiti mene", pisalo je u poruci.

Ova salveta se ubrzo našla na Imgur-u i Reddit-u i naravno donijela diskusiju da li je originalna ili se neko poigrao.

Balantinov sin, koji se potpisao kao Axe34, primjetio je diskusiju i odgovorio da je poruka zaista autentična.

"Moja mama je umrla 30. decembra a tata je sinoć, otišao u restoran i jutros mi rekao šta je uradio. Prijatelj nam je poslao link do fotografije koja je ovdje. Istina je, to je rukopis mog oca."

Majka i baka, 62-godišnja Kerol je dijagnozu raka pluća dobila u septembru a bitku sa životom izgubila krajem decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana