Američke prostitutke uz Klintonovu

Priredio: Boris Đurić
Američke prostitutke uz Klintonovu

Vašington - Samo nekoliko dana nakon što je Hilari Klinton pokrenula svoju predsjedničku kampanju u SAD, žene iz bordela u Nevadi pokrenule su kampanju "Prostitutke za Hilari".

Kampanja "Prostitutke za Hilari" je ideja vlasnika bordela Denisa Hofa i djevojaka koje rade za njega u poznatom bordelu "Munlajt bani ranč". To je zaokret ulijevo seksualnih radnica, koje su 2008. i 2012. godine davale podršku republikancu Ronu Polu da uđe u Bijelu kuću.

Teško je osporiti privlačnu snagu Enis Lav, Er Fors Ejmi i Karise Kises dok daju podršku u visokim potpeticama i oskudnoj odjeći sa velikim izrezom. Ipak, ta podrška nije njihova obična promocija već je bazirana na surovoj realnosti. Donedavno, mnoge od njih nisu bile osigurane, a neke su i žrtve nasilja u porodici.

- Podržavam Hilari jer ona nastoji da riješi problem nasilja u porodici. Bila sam dugo u vezi u kojoj sam često dobijala "šljivu" na oku, polomljena rebra i redovno sam bila bacana niz stepenice - kaže Entis Lav, majka dvoje djece koja je odrasla u Sakramentu.

Kada razmisli koga želi za predsjednika, priča Entis, onda gleda šta kandidati podržavaju i za šta se bore.

- Zato sam ranije bila za Baraka Obamu, a sada za Hilari - kaže Lav.

Hof, koji posjeduje "Bani ranč" i dodatnih šest bordela u Nevadi, otvoreno govori o stvarima koje mu pomažu u borbi protiv internet konkurencije. To su svakako akcije u vidu kampanje "Podvođenje za Pola", "Prostitutke za Hilari", memoari "Umjetnost podvođenja" i iskorišćavanje događaja za NBA zvijezdom Lamarom Odomom, koji je prije nekoliko mjeseci pronađen onesviješćen u jednom njegovom bordelu. 

- Bilo je to užasno za njega, ali mene je to dovelo u centar svjetske pažnje - objašnjava Hof.

Politika takođe pomaže u promociji "Bani ranča".

- "Prostitutke za Hilari" je odličan način da promovišemo naš biznis, ali i da obezbijedimo Hilari veću podršku. Možda će ljudi koji ne prate politiku tražiti više informacija o Hilari i tako usput vidjeti šta mi radimo. To je na obostranu korist - kaže jedna od seks-dama po imenu Holivud. Radnice na "Bani ranču" često raspravljaju o politici, naročito o Obaminom zdravstvenom programu zvanom "Obamejker".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana