Tajne nacističke baze, okultni i NLO programi...

Agencije
Tajne nacističke baze, okultni i NLO programi...

Prvi puta legendarni ruski dokumentarac iz 2006. godine, Treći Rajh - Operacija NLO, u svojoj je cijelosti preveden na engleski jezik i dostupan za besplatno pregledavanje.

Među ljubiteljima skrivenih istorijskim činjenica film je važan jer se bavi otkrivanjem istorijkih tajni i glasina o tajnim nacističkim bazama na Antarktiku, okultnim porijeklima Trećeg Rajha i anti gravitacijskim motorima, kao i letećim tanjirima te drevnim tehnologijama Atlantide gledanih kroz prizmu tri najtajanstvenije njemačke organizacije dvadesetog vijeka.

Jedna od glavnih tema ovog filma je postojanje Baze 211, legendarnog podzemnog kompleksa na Antarktici i stvaranje 'Nove Švabije', svjedočanstva komandanta na njemačkoj U-Boat podmornici i navodni nestanak hiljade njemačkih inženjera i naučnika pred kraj rata. Osim toga, film analizira aktualne geo-fizičke mogućnosti podzemne baze na Antarktiku.

Druga glavna tema ovog dokumentarca je navodno postojanje nacističkog programa u sklopu kojeg se radilo na razvijanju letećih tanjira. Dokumentarac ilustrira i mnoga viđenja nepoznatih letjelica oko Antarktika kao i teoretske baze za polarne crvotočine kao ulazne i izlazne tačke vanzemaljskih letjelica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana