Sve afere Džona Kenedija

Agencije
Sve afere Džona Kenedija

Književnica Sara Bredford, autorka djela "Američka kraljica: život Džeklin Kenedi Onazis", u svojoj knjizi navodi da je Džon Kenedi bio nepopravljivi ženskaroš, a da je svoj nezasiti seksualni nagon upražnjavao u svim mogućim prilikama, čak i s prostitutkama.

Knjiga, koja će se u prodaji naći 31. oktobra baš na pedesetogodišnjicu ubistva Kenedija, baca novo svjetlo na bračni život Džeki i Džona Kenedija, koji nije mogao da se odrekne svojih seksualnih navika niti je zbog njih osjećao grižu savjesti.

Iako je bio dobar otac i suprug šokantne detalje potkrepljuju i dosijei tajne službe u kojima su opisani predsjednikovi vanbračni "izleti". Tu se navodi da su agenti znali da mu dovode stažistkinje s kojima je priređivao zabave u Bijeloj kući, a jedna od njih je priznala da su je prokrijumčarili u gepeku automobila. U dosijeima se navodi da se predsjednik povremeno upuštao u grupni seks s više djevojaka, te da je jednoj dvadesetogodišnjakinji oduzeo nevinost na bračnom krevetu kada Džeki nije bila u blizini. Takođe, ni usluge prostitutki mu nisu bile strane.

Na pitanje prijatelja zbog čega sve to radi, Kenedi je svojevremeno odgovorio – "To je jače od mene. Dobijem glavobolju ako nemam seks barem jednom dnevno"

Ipak i pored silnih afera Džon je uvijek tvrdio da je jedina žena do koje mu je stalo Džeki.

"Jako je volim i za nju bih sve uradio. Nisam je izneverio, jer je u svemu stavljam na prvo mjesto", rekao je jednoj prilikom njenoj sestri, Li Radzvil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana