Vulin: Podla laž da Srbija ustupa “migove” Francuskoj

Srna
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je podla laž da Srbija ustupa Francuskoj svoje migove kako bi završili u Ukrajini, te da je puštena da bi pokvarila njegov predstojeći sastanak sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

”Neprijatelji bratstva Rusije i Srbije ne postoje samo na Zapadu. Ima ih čak i u Rusiji. Na laži koje treba da nas posvađaju sa Rusijom, a dolaze iz EU i NATO smo navikli, ali kada dođu iz Rusije iznenadimo se njihovom podlošću i glupošću”, istakao je Vulin u svom saopštenju.

Reagujući na laži pojedinih ruskih političara, Vulin je podsjetio da Srbija dvije godine odbija da uvede sankcije Rusiji i da Ukrajini prodaje oružje, te da će tako i ostati.

“Da je predsednik /Srbije Aleksandar/ Vučić hteo da izda vekovno bratstvo, bilo bi dovoljno da uradi bilo šta od ovoga i bio bi miljenik Zapada, a nije. Ostali smo čvrst i dosledni prijatelj i saveznik Rusije”, istakao je Vulin, koji prisustvuje ekonomskom forumu u Vladivostoku.

On je napomenuo da Srbija ima najviše tenkova sovjetskog porekla ili tehnologije u Evropi i nijedan nije završio u Ukrajini, naglasivši da Srbi ne izdaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana