Vulić: Određene ambasade spremne na sve da bi sklonile Dodika

Srna
Foto: Fena

SARAJEVO - Šef kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić ocijenila je da su određene ambasade u BiH spremne na sve da bi sklonile predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa političke scene.

“Ovdje se vodi jedna ozbiljna kampanja protiv predsjednika Republike Srpske samo iz razloga što zastupa interese srpskog naroda i što ne želi da bude rob Zapada. Mi ćemo i dalje da ostanemo uz njega u svim danima koji slijede”, rekla je Vulićeva novinarima.

Vulićeva je ponovila da je sudski proces protiv predsjednika Republike Srpske montiran proces koji nema veze sa pravom i pravdom, već mu je cilj politički odstrel predsjednika Srpske, koji neće da se povinuje stranim silama, niti želi da bude poslušnik Zapada.

“On je čovek koji je biran od srpskog naroda i zastupa interese srpskog naroda, kao i svih naroda koji žive u Republiki Srpskoj”, istakla je Vulićeva i dodala da se radi o orkestriranom procesu.

Vulićeva je dodala i da se proces protiv Dodika vodi po istom scenariju kao i protiv bivšeg američkog predsjednika Donalna Trampa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana