Vulić: Marfi, gdje je novac koji su uzeli Džo i Hanter

Srna
Vulić: Marfi, gdje je novac koji su uzeli Džo i Hanter

SARAJEVO - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić poručila je ambasadoru SAD u Sarajevu Majklu Marfiju da nema potrebe da svakodnevno ispoljava svoju navodnu brigu za srpski narod, te da, umjesto što se stalno bavi Republikom Srpskom, njenim predsjednikom Miloradom Dodikom i njegovom porodicom, počne da brine o SAD i da pita šta je sa novcem i mitom koji su primali tadašnji potpredsjednik SAD Džo Bajden i njegov sin Hanter.

Reagujući na najnovije saopštenje Ambasade Sjedinjenih Država u Sarajevu, Vulićeva je rekla za Srnu da je frustrirani Marfi opterećen Republikom Srpskom, srpskim narodom, predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i njegovom porodicom, te da u pauzama pakovanja kofera, zajedno sa svojim muslimanskim zaposlenicima, objavljuje po društvenim mrežama tekstove prepune srbofobije i bolesne mržnje.

"Pretpostavljam da Marfi u svojim javnim objavama po društvenim mrežama polazi od toga da se predsjednici i njihove porodice svuda u svijetu ponašaju kao Džo Bajden i njegov sin Hanter. Međutim, to ne može i nije opravdanje za svakodnevne objave koje obiluju frustracijom, mržnjom i provokacijom, ali šta očekivati od Marfija koji se pretvorio u sarajevskog mahalaša", istakla je Vulićeva.

Očigledno je, kaže Vulićeva, da Marfi ne može da preboli što ga je vlastita zemlja izjurila iz Sarajeva zbog lošeg rada, pa mu je sada samo preostalo da svakodnevno objavljuje razna pisanija koja nemaju nikakvog efekta, niti dotiču narod u Republici Srpskoj, jer su svjesni njegovih propalih ideala o nametanju vlasti u Srpskoj po svojoj volji koja bi mu pomogla u realizaciji plana razvlašćivanja Republike Srpske i stvaranja muslimanske BiH.

"Zato poručujem Marfiju da prestane uzalud da se troši, jer je svoju misiju u BiH završio, na njegovu žalost, a našu radost. Svoju frustraciju i zadojenost mržnjom prema svemu srpskom neka spakuje i ponese sa sobom, a za pet godina možemo da očekujemo i njegovu knjigu u kojoj hvali Srbe i Republiku Srpsku, kao što su radili mnogi njegovi prethodnici nakon što se izliječi od srbofobije", navela je Vulićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana