Vučić zahvalio Dodiku za podršku u Srebrenici

GS
Vučić zahvalio Dodiku za podršku u Srebrenici

SREBRENICA - Miloš Vučić, koji će biti zajednički srpski kandidat za načelnika opštine Srebrenica na lokalnim izborima u oktobru, zahvalio je danas predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku jer je doprinio postizanju dogovora oko zajedničkog srpskog kandidata u ovoj lokalnoj zajednici.

Vučić je današnji sastanak, koji je održan u Srebrenici, a kojem je prisustvovao i Dodik, ocijenio kao sastanak sa visokim stepenom političke odgovornosti.

On je zahvalio i trenutnom načelniku Srebrenice Mladenu Grujičiću koji je iskazao nesebičnu podršku.

- Tu se vidi njegova politička odgovornost. Pored svih animoziteta koji su neminovni na lokalnom nivou uspjeli smo da postignemo dogovor, rekao je Vučić.

Načelnik Srebrenice Mladen Grujičić rekao je da se sve može kad se Srbi slože.

- Mi ćemo ovu pobjedu izvojevati veoma lako, uz poštovanje principa i što je najvažnije, održati povjerenje među nama, rekao je Grujičić i dodao da je to moguće samo uz poštovanje dogovora i prije i poslije izbora.

- Učiniću sve da održim do sada izgrađeno jedinstvo i vjerujem da ovi ljudi koji su bili u mom timu imaju povjerenja, rekao je Grujičić.

On je istakao da je veoma bitno da Srebrenica ima srpskog načelnika kako bi se nastavio kontinuitet razvoja.

- Najbitnije je da Srebrenica stvori uslove za opstanak svih njenih građana, a to je moguće samo uz investicije koje uđu i ostanu u Srebrenici, a ne kao što se dešavalo prije 2016. godine kada su milijarde stizale u Srebrenicu, a ništa nije urađeno, poručio je Grujičić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik održao je danas u Srebrenici sastanak sa predstavnicima političkih partija iz Srpske koje podržavaju zajedničkog srpskog kandidata za načelnika ove opštine Miloša Vučića na predstojećim lokalnim izborima.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana