Višković: Ukazano povjerenje građana Srbije rezultat odgovorne politike

Srna
Višković: Ukazano povjerenje građana Srbije rezultat odgovorne politike

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsjedniku Srpske napredne stranke /SNS/ Milošu Vučeviću pobjedu liste „Aleksandar Vučić - Srbija sutra“ na lokalnim izborima, naglašavajući da je ukazano povjerenje građana rezultat vođenja odgovorne politike i napretka Srbije u prethodnom periodu u svim oblastima.

Višković je izrazio uvjerenje da će pobjeda ove liste na lokalnim izborima još više doprinijeti jačanju bratskih veza Republike Srpske i Srbije, te dati zamah daljem unapređenju sveukupne saradnje, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

“U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime čestitam vam veliku pobjedu na lokalnim izborima sa željom da Srbija nastavi da se razvija i napreduje na dobrobit svih njenih građana”, naveo je Višković u čestitki.

U Srbiji su juče održani lokalni izbori za odbornike u Skupštine grada Beograda, kao i u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.

Predstavnici liste okupljene oko SNS-a saopštili su da je ova koalicija osvojila većinu u svim gradovima Srbija, osim u četiri opštine, gđe su pobijedile manjinske liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana