Višković: Svuda u Srpskoj se gradi za bolji život građana

Srna
Višković: Svuda u Srpskoj se gradi za bolji život građana

PALE- Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da će Vlada Srpske i u narednom periodu pomagati Pale i ostale lokalne zajednice i istakao da se svuda u Srpskoj gradi za bolji život svih građana.

"Nemamo primjedbu na dosadašnji razvoj i želim da se još bolje razvijaju", poručio je Višković, koji je na Palama prisustvovao obilježavanju Velike Gospojine - Dana i krsne slave ove opštine i Crkve Uspenja Presvete Bogorodice, te čestitao načelniku i svim građanima.

On je rekao da će danas obići i radove na Fakultetu za fizičku kulturu i sport, uz koji će biti izgrađeni i sportski tereni.

"To će biti zaokružen ciklus. To su sve sadržaji koje će budući studenti koristiti i što će im pomoći da se u punom kapacitetu obrazuju. Imaće i mogućnost za izvođenje praktične nastave", pojasnio je Višković.

On je rekao da je Vlada Srpske i do sada Pale i ostale lokalne zajednice pomagala, te da će tako biti i u narednom periodu, posebno za građane koje odluče da život nastave u Republici Srpskoj.

"Republika Srpska, od Novog Grada do Trebinja, nije više ista, kao što je bila prije 10 godina. Svugdje se gradi za bolji život i bolje uslove za sve građane", rekao je Višković i istakao da je Republika Srpska najbolje mjesto za život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana