Višković: SNSD će u distriktu biti odlučujuća politička opcija u oktobru

SRNA
Višković: SNSD će u distriktu biti odlučujuća politička opcija u oktobru

BRČKO - Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je večeras da će SNSD biti odlučujuća politička opcija u Brčko distriku na predstojećim lokalnim izborima, te da očekuje veći broj poslanika u Skupštini distrikta nakon lokalnih izbora u oktobru.

"SNSD u Brčkom ima više od 4.000 članova. Kad bi samo naši članovi glasali za našu stranku, mi možemo da ostvarimo isti broj poslanika u Skupštini koji imamo i danas. Očekujem da ćemo mi taj broj povećati već od oktobra", rekao je Višković novinarima na obilježavanju 25 godina odosnivanja Opštinskog odbora SNSD-a u Brčkom.

On je istakao da Distrikt podjednako pripada i Republici Srpskoj i Fedraciji BiH /FBiH/, te da građani najbolje prepoznaju učećešće SNSD-a u razvoju, napretku i stabilnosti Brčkog.

"Srpska svim stanovnicima Distrikta isporučuje električnu energiju po znatno povoljnijoj cijeni od one koju je ponudila elektroprvreda FBiH čime je Distriktu učinjena ušteda od nekoliko desetina miliona KM. Republika Srpska nastaviće da pruža podršku Distriktu", rekao je Višković.

Višković je podsjetio da 55 odsto članova stranke čine žene, te da je to jedina stranka koja je imala i ima žene na najvećim fiunkcijama i da žene sigurno mogu uspješno da vode i donose razumnije odluke u teškim situacijama nego muškarci.

"Ako je žena stub porodice, onda može da bude i stub stranke, opštine, grada i države i na tome će SNSD nastaviti da gradi svoju politiku", poručio je Višković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana