Višković: Briga o borcima među najvažnijim prioritetima

Srna
Višković: Briga o borcima među najvažnijim prioritetima

BANjALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ Radanu Ostojiću i svim članovima BORS-a, povodom krsne slave - Mitrovdana, istakavši da je briga o borcima i njihovim porodicama među najvažnijim prioritetima.

"Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa zahvalnošću sjetimo i odamo počast svim našim borcima, koji su položili živote za slobodu Republike Srpske i njenog naroda", istakao je Višković u čestitki.

On je naglasio da su uloga i značaj koju su borci imali u odbrani Republike Srpske nemjerljivi i da će briga o njima i njihovim porodicama uvijek biti među najvažnijim prioritetima u radu Vlade Republike Srpske i njenih institucija.

Premijer Srpske je istakao da će Vlada u partnerskom odnosu sa Boračkom organizacijom nastaviti da predano radi na zaštiti prava i unapređenju položaja i materijalnog standarda porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca.

"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom obilježavanja Mitrovdana - krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske", naveo je Višković.

U svim opštinama i gradovima Srpske danas se obilježava krsna slava BORS-a - Mitrovdan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana