Vidović: Prioritet - bolji standard građana uz stabilnost javnih finansija

Srna
Vidović: Prioritet - bolji standard građana uz stabilnost javnih finansija

BANjALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović i ministar finansija Crne Gore Aleksandar Damjanović razgovarali su danas u Banjaluci o aktuelnim regionalnim ekonomskim i političkim temama, te ključnim izazovima i aktivnostima u oblasti Finansija.

Analizirajući rad ministarstava Finansija Republike Srpske i Crne Gore, uz uvažavanje aktuelne makroekonomske situacije, kao prioritet u radu resora finansija naglašeni su - bolji standard građana uz dugoročnu održivost i stabilnost javnih finansija.

Posjeta ministra Damjanovića Banjaluci povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, bila je ujedno i prilika da se razmijene stavovi o temama od zajedničkog interesa i potencijali za jačanje ekonomske i razvojne saradnje dvije države, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Razgovarajući o mogućnostima unapređenja bilateralne saradnje Republike Srpske i Crne Gore, Vidovićeva i Damjanović su izrazili zadovoljstvo međusobnim ekonomskim odnosom i dijalogom, te ukazali na zajednički interes za dodatnom razmjenom iskustava i dobrih praksi koji bi rezultirali jačanjem privredne saradnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana