Unčanin: Banjaluci potreban brz razvoj, a ne politička neizvjesnost

G.S.
Unčanin: Banjaluci potreban brz razvoj, a ne politička neizvjesnost

BANjALUKA - Banjaluci je potreban brz i planiran razvoj, a ne politička neizvjesnost, ocijenio je portparol Socijalističke partije Srpske /SPS/ Milan Unčanin.


"S obzirom na to da je do lokalnih izbora ostalo manje od godinu dana, političkim subjektima bi bilo bolje da promovišu svoje političke programe i da konstantno razgovaraju sa građanima, umjesto svakodnevnih ishitrenih i neozbiljnih prepucavanja. Nekim političarima očigledno nedostaje mudrosti i zrelosti", rekao je Unčanin.

On je trenutnu situaciju u Republici Srpskoj ocijenio kao veoma izazovnu i naglasio potrebu za formiranjem političkog jedinstva.

"SPS je više puta pozivao na sabornost svih partija kako bismo zajedno stali u odbranu nadležnosti Republike Srpske", naglasio je Unčanin.

Prema njegovim riječima, isto tako i ne manje važno, potrebno je jedinstvo i radi poboljšavanja socijalno - ekonomskog statusa građana.

"Potrebno je jedinstvo kako bismo smanjili cijene osnovnih i najvažnijih životnih namirnica i pomogli građanima u ovom i politički i ekonomski izazovnom vremenu", istakao je Unčanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana