Uhapšena djevojka (22) u Sarajevu: Sumnja se da je pomagala ubicama Ranka Eskobara

GS
Uhapšena djevojka (22) u Sarajevu: Sumnja se da je pomagala ubicama Ranka Eskobara

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je večeras dvadesetdvogodišnju A.Š. za kojom je rapisana međunarodna potjernica zbog ubistva R.R. u Beogradu, saopšteno je iz kantonalnog Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Telegraf" navodi da je riječ o Ranku Radoševiću zvanom Eskobar, koji je ubijen na benzinskoj pumpi, a prema navodima medija A.Š. je pomagala ubicama, koji su već uhapšeni u Srbiji.

Djevojka je uhapšena na području sarajevske opštine Centar i predata u Jedinicu za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Akcija je izvedena u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijom Brčko distrikta.

Međunarodna potjernica za uhapšenom raspisana je 9. marta. Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja.

Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvora Stefanu Z. (28) iz Lebana i Luki V. (35) iz Kraljeva, osumnjičenim za teško ubistvo Ranka Radoševića.

- Pritvor im je određen da ne bi uticali na svjedoke, da ne bi ponovili krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti - potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana