Uhapšen zbog prijetnji Nešiću i Vulićevoj, oni tvrde da je riječ o podvali

Srna
Uhapšen zbog prijetnji Nešiću i Vulićevoj, oni tvrde da je riječ o podvali

SARAJEVO - Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić odbacila je bilo kakvu sumnju i mogućnost da Vladimir Stanimirović ima bilo kakve veze sa prijetnjama upućenim njoj.

"Neko sa kim provodim najviše vremena, neko sa kim sam odrasla ne može me ugrožavati, niti prijetiti mi. Vladimir Stanimirović je posljednja osoba na svijetu koja bi tako nešto pomislila, a ne učinila", istakla je Vulićeva.

Ona je naglasila u izjavi za Srnu da može da pretpostavi da su kreatori ove brutalne podvale Vladimiru Stanimiroviću oni koji jurišaju na njegovu poziciju već dvije godine i prijavljuju ga za sve i svašta bezbjednosnim agencijama.

"To su oni kojima ništa nije sveto i koji su za poziciju i lični interes na sve spremni pa i da lažno prijave čovjeka koji nema apsolutno nikakve veze sa prijetnjama upućenim meni. Ovo je sramno šta se radi i kako se poigrava sa ljudskim životima", naglasila je Vulićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da će Tužilaštvo BiH doći do stvarnih kreatora ove monstuoznosti koja prelazi sve ljudske granice.

"Dušebrižni novinari, budite bar malo profesionalni. Nije ovo prvi put da ljude razapinjete i njihove porodice, a kasnije se ne udostojite da napišete ni `izvinite`. Podvlačim još jednom, Vladimir Stanimirović nije prijetio ni meni, ni ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću. Vrijeme će pokazati pravu istinu.

Ove umišljene, usijane i bezobzirne glave koje se poigravaju ljudskim sudbinama na najbizarniji način raznim podvalama i manipulacijama podsjećam da niko svoju sreću izgradio nije na tuđoj nesreći. Neka vam je na čast ova prljava igra životom mog prijatelja Vladimira, a sigurna sam da nije prva, bestidnici", poručila je Vulićeva.

Nenad Nešić je izjavio za medije da je Stanimirovića vidio samo jednom u životu i da ne zna da mu je on prijetio.

Podsjećamo, direktor Centralne harmonizacijske jedinice Ministarstva finansija i trezora u Savjetu ministara Vladimir Stanimirović (38) lišen je slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti, odnosno prijetnji upućenih ministru bezbjednosti u Savjetu ministara i poslaniku u Parlamentarnoj skupštini BiH, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

U saopštenju se navodi da će, nakon što bude predat Tužilaštvu i ispitan, postupajući tužilac preduzeti dalje mjere u skladu sa zakonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana