U tuči maloljetnika u Banjaluci četvoro povrijeđenih

Nebojša Tomašević
Foto: Glas Srpske

BANjALUKA – Prilikom tuče šest osoba od kojih su četvoro maloljetnici, u bašti ugostiteljskog objekta u Banjaluci, više osoba je povrijeđeno i ukazana im je pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, dok su dvije osobe uhapšene.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da je ovaj slučaj policiji prijavljen juče oko 12.20 časova.

Dodaje se da su četiri osobe povrijeđene  i ukazana im je ljekarska pomoć u UKC-u, a tuča se dogodila u bašti kafića kod banjalučke "Tržnice".

- Na licu mjesta obavljen je uviđaj, kojom prilikom su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. N.I. i M.D. oba iz Banjaluke, istog dana su lišeni slobode i u toku je kriminalistička obrada lica- navode iz PU Banjaluka.

Istakli su da se pod nadzorom dežurnog tužioca i tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, preduzimaju mjere i radnje na dokumenotvanju krivičnog djela nasilničko ponašanje.

- Sve mjere i radnje prema maloljetnim licima preduzimaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.  O svemu navedenom je obaviješten i Centar za socijalni rad Banjaluka- stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana