U NF-u prelomili: Podržaće Vukanovićevog kandidata u Trebinju

GS
U NF-u prelomili: Podržaće Vukanovićevog kandidata u Trebinju

Iako su postojale tenzije na relaciji trebinjskih odbora dvije opozicione stranke, Narodnog fronta i Pokreta Za pravdu i red, "ratne sjekire" su, izgleda, ipak zakopane u najjužnijem gradu Srpske.

Prema riječima Saše Borjana, predsjednika Glavnog odbora Narodnog fronta Trebinje, stranka na čijem je čelu Jelena Trivić, podržaće Lazara Radana kao kandidata za gradonačelnika, a čiju kandidaturu je istakao pokret Nebojše Vukanovića.

- Što se tiče kandidata za gradonačelnika Trebinja, stav Narodnog fronta je da je ključno da u Trebinju izgubi kandidat SNSD-a, te će sa tom namjerom Narodni front podržati kandidaturu Lazara Radana kao kandidata opozicije za gradonačelnika Trebinja. Uostalom takav politički stav je iznijela i predsjednica Narodnog fronta u jednoj od svojih prethodnih objava, a nakon konsultacija sa nama iz Trebinja - rekao je Borjan za Moju Hercegovinu.

Podsjećamo, Trivićeva je nedavno i zvanično saopštila da će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke te pozvala Vukanovićev pokret da joj pruži podršku. Odgovor nije dobila, ali jeste prijedlog Vukanovića da zajednički kandidat opozicije u najvećem gradu Srpske bude PDP-ov Igor Crnadak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana