Trostruki ubica uskoro napušta UKC RS

G.S.
Trostruki ubica uskoro napušta UKC RS

BANjALUKA - Domar Gimnazije u Sanskom Mostu Mehemed Vukalić, koji je iz automatske puške usmrtio profesoricu engleskog Gordanu Midžan, direktora škole Nijaza Halilovića i sekretaricu Nisvetu Kljunić, uskoro bi trebao biti otpušten iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, gdje je trenutno na liječenju.

Vukalić, koji je nakon napada pokušao presuditi i sebi, biće uskoro  otpušten uz terapijske preporuke, navode iz UKC RS za „Nezavisne novine“ .

Oni su takođe naveli da je domar stabilnog zdravstvenog stanja.

On je ranije primljen sa prostrijelnom ranom grudnog koša i masivnim krvarenjem, ali je brzo operisan. Metak je prošao jako blizu njegovog srca, ali ono na sreću nije povrijeđeno, naveli su ranije iz UKC-a.

Tijela žrtava su predata porodicama i sahranjena nakon što je obavljena obdukcija u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, .

Za sada nije šta je obdukcija pokazala, mada su se pojavile nezvanične informacije prema kojim je Vukalić iz automatske puške ispalio više od deset metaka, kao i da je samo u kancelariji direktora škole pronađeno najmanje šest čaura.

Sekretaricu i profesoricu engleskog jezika ubio je, navodno, na drugoj strani škole. Tačan  motiv ovog ubistva još uvijek nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana