Burno na društvenim mrežama: Žestoko prepucavanje Trivićeve i Drinića

GS
Burno na društvenim mrežama: Žestoko prepucavanje Trivićeve i Drinića

BANjALUKA - Lider Narodnog fronta Jelena Trivić pozvala je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da javno odgovori da li je tačno da je "njegov najbliži saradnik Nebojša Drinić, kojeg u Banjaluci ljudi zovu Drina Trećina, kupio vozilo `porše panamera` i ako jeste otkud mu novac za to".

- Pored toga, Stanivuković bi mogao da odgovori na pitanje da li je i koliko, ako jeste, Drinić kupio stanova u protekle tri godine - navela je Trivićeva na "Fejsbuku".

Ubrzo nakon toga stigao joj je od odgovor od Nebojše Drinića koji je naveo da je "Jelena Trivić izmaštala sebi predsjednički mandat, a njemu poršea". 

Drinić nije ostao dužan pa je pozvao Trivićevu da odgovori “da li je tačno da se ona krije iza pojedinih klevetničkih portaloida, koji koriste termin „Drina Trećina“?

– Ako stoji, da li je svjesna krivične odgovornosti? Pored toga, Trivićeva bi mogla da odgovori i na pitanje ko finansira njenu stranku i portaloide, ako neko finansira. Ili to profesorica sama od plate? – napisao je Drinić na društvenim mrežama.

Ako govorimo o stanovima, kako je dodao on, za sada je izvjesno samo to da su “saradnice Jelene Trivić od Banjaluke uzimale stanove na ime socijalnih kategorija, a rentale ih po principu „stan na dan“”.

– Kada Jelena Trivić pomete svoje dvorište, sve što je zanima o Nebojši Driniću, neka pita Nebojšu Drinića. Stanivukovića neka konačno preboli. Biće lakše i njoj i svima nama – poručio je Drinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana