Trivić: Liste kandidata predate u roku

Srna
Trivić: Liste kandidata predate u roku

STANARI - Ujedinjena Srpska je u predviđenom roku predala liste kandidata za sve nivoe na predstojećim izborima u oktobru na kojima ova stranka očekuje veliki rast i podršku građana, izjavila je danas potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić.

"Ujedinjena Srpska predala je sve liste i za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH. Dakle, u potpunosti je ispoštovala sve rokove", rekla je Trivićeva novinarima u Stanarima.

Prema njenim riječima, sa opštinskim i gradskim odborima liste su kreirane tako što su odabrani najbolji kandidati koji će predstavljati Ujedinjenu Srpsku.

Trivićeva je na novinarsko pitanje o Izbornoj jedinici tri rekla da je potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

"Ujedinjena Srpska očekuje veliki rast, s obzirom na rezultate ostvarene i u prethodnim godinama. Okupljamo zaista veliki broj naših simpatizera, a sigurna sam da će građani Republike Srspke podržati Ujedinjenu Srpsku znajući za kakve nacionalne i socijalne ideje se borimo, što ćemo svakako predstaviti i u našem programu tokom predizborne kampanje", rekla je Trivićeva.

Rok za podnošenje kandidatskih lista za opšte izbore u BiH zakazane za 2. oktobar, ističe danas u 16.00 časova, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana