Todorović: Opozicija pokazala licemjerje

Srna
Todorović: Opozicija pokazala licemjerje

BANjALUKA- Potpredsjednik Socijalističke partije (SP) Srđan Todorović ocijenio je da su lideri opozicionih stranaka pokazali licemjeran odnos prema Republici Srpskoj i politici, a Kristijan Šmit “nivo ozbiljnosti” kada govori o takvim stvarima kao što su ta da su opozicionari od njega tražili da sa političke scene ukloni predsjednika Srpske Milorada Dodika.

-To samo pokazuje licemjerje lidera opozicije, koji sa jedne strane tobože traže čvršći stav prema visokom predstavniku, BiH institucijama i međunarodnoj zajednici, a sa druge strane u tako nekim tajnim odnosima traže reakciju takozvanog visokog predstavnika i međunarodne zajednice - rekao je Todorović Srni.

Kristijan Šmit izjavio je da su lideri opozicije u Republici Srpskoj tražili od njega da sa političke scene ukloni predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

-Mogao bih reći i mjesto i vrijeme kada su mi njihovi lideri tražili da maknem Dodika uz primjenu bonskih ovlaštenja. Zbog toga me čak iznenadilo to da su se neki od njih solidarisali sa Dodikom - rekao Šmit za “Dnevni avaz”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana