Supruga radnika benzinske pumpe prijavila policiji da je dobila prijetnje

Jasmina Salopek
Supruga radnika benzinske pumpe prijavila policiji da je dobila prijetnje

BANjALUKA - Supruga Veljka Trišića koji je napravio snimak na kojem je mladić Mladen Dulić, policiji je prijavila da je na društvenoj mreži sa četiri različita profila primila više prijetećih poruka od nepoznate osobe, saznaje "Glas Srpske".

Ovu informaciju iz Policijske uprave Banjaluka nisu mogli da potvrde, a saopštili su da je policija u ponedjeljak dobila prijavu o ugrožavanju sigurnosti, te da rade na rasvjetljavanju slučaja.

- Službenici Policijske stanice Laktaši preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca. Prijetnje su kod oštećenog lica izazavele osjećaj ugroženosti, a obaviješten je dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Banjaluka – istakli su u policiji.

Mladen Dulić (22) ubio se 28. oktobra, nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak njegovog ponižavanja dok je tražio posao na benzinskoj pumpi, prije nego je digao ruku na sebe policiju u Laktašima je upoznao da je sporni snimak objavljen na internetu.

Snimak na kojem su Dulić i Trišić, na „TikTok-u" je  objavljen 27. oktobra.  

Zbog ovog slučaja uhapšeni su i u policiji ispitani Trišić (44) i Dražen Kudra (30) iz Laktaša koji su potompušteni da se brane sa slobode. 

Trišića terete da je sačinio sporni snimak, a Kudra da ga je dijelio na društvenim mrežama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana