“Supernova” brend kojem vjeruju korisnici

Miloš Vasiljević
“Supernova” brend kojem vjeruju korisnici

BANjALUKA - Brend “Supernova” usmjeren je na stalno unapređenje kvaliteta telekomunikacijskih usluga uvođenjem savremenih tehničkih rješenja kako bi korisnicima obezbijedili najbolje usluge te tako postali prepoznatljivi u zemlji, a potvrda su zadovoljni korisnici i vjernost koju pokazuju godinama.

Cilj im je da i u budućnosti ostanu pouzdan operater koji svojim korisnicima isporučuje kvalitetne usluge i rješenja uz prihvatljive ponude. Da je tako i na terenu uvjerila se ekipa “Glasa Srpske” koja je posjetila dvije poslovnice u najvećem gradu Srpske.

PR menadžer u “Supernovoj” Danijela Marinković Orlić rekla je za “Glas Srpske” da njihova poslovnica u centru Banjaluke obilježava 11 godina uspješnog rada.

- Naši korisnici su, kao što ste mogli da vidite, navikli na “Supernovu” na adresi Kralja Alfonsa, kod “Citadele” i rado u nju dolaze i komuniciraju sa kolegama. Sa mnogima od njih razvila se posebna komunikacija, te je i mnogo anegdota koje su vezane za ovu poslovnicu  -  kazala je Marinković Orlić.

Prema njenim riječima, da je ovo više od obične poslovnice potvrđuje i činjenica da njihovi korisnici ne prolaze pored prodajnog mjesta, a da ne svrate.

- Jedna divna gospođa, dugogodišnja korisnica, rado svrati u poslovnicu bar na pet minuta, da donese domaće jabuke ili drugo dozrelo voće iz bašte. Tako imamo i pjesnika koji navrati da predstavi novu pjesmu, a neko svrati samo da se pozdravi. Mnogo je lijepih gestova naših korisnika, a sa druge strane mi se zaista trudimo da im za sve što je potrebno budemo na usluzi - rekla je Marinković Orlić.

“Supernova” je u aprilu svečano otvorila novo prodajno mjesto u stambeno-poslovnom objektu “Casa mia” na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića 59 A u Banjaluci, čime su svojim klijentima ponudili opciju više u vezi sa proizvodima i uslugama koje nude.

- Nedavno smo otvorili novu poslovnicu u novoizgrađenom dijelu grada. Sve dobre prakse iz poslovnice u centru grada i drugih gradova, u kontekstu modernog enterijera, dizajna, radnog vremena i naravno dobrih ponuda, predstavili smo u poslovnici na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića 59 A kod Mašinskog fakulteta -  dodala je Marinković Orlić.

Osim što na ovom prodajnom mjestu korisnici i sugrađani još brže i lakše mogu da se informišu te da izaberu neke od usluga, kao i da kupe uređaje iz njihove ponude, tu je i posebno mjesto za najmlađe.

- U ovoj poslovnici smo uredili kutak za djecu, a budući da naša kompanija intenzivno učestvuje u digitalizaciji društva, u poslovnici smo uredili poseban prezentacijski centar u kojem pravnim subjektima predstavljamo moderna sistemska IT rješenja koja će digitalizovati i unaprijediti njihove procese rada – naglasila je Marinković Orlić. 

Obje poslovnice su otvorene radnim danima od osam do 19 časova, odnosno subotom od devet do 14 časova.

Oduševljenje ne kriju ni korisnici. Banjalučanin Senad Dervišević rekao je za “Glas Srpske” da je ova kompanija bez konkurencije, jer imaju bezbroj pogodnosti i s razlogom napreduju iz dana u dan.

Kako kaže koristi paket koji podrazumijeva internet, telefon i kablovsku, što mu daje mogućnosti da penzionerske dane pametno troši, a da zauzvrat ne daje previše novca.

 - Koristim usluge “Supernove” jer su povoljniji nego ostali operateri.  Tu su i mnoge pogodnosti, imao sam šest mjeseci umanjene račune za 20 odsto što u vremenu inflacije puno znači, jer je svaka marka velika. Bez razmišljanja ostaću vjeran njima i u budućnosti - rekao je Dervišević.

U ovom paketu, kako kaže, ima sve što mu treba jer je veliki zaljubljenik u sport, a sve mu je dostupno na jednom mjestu.

 -  Gledam englesku Premijer ligu i najjaču košarkašku ligu na svijetu NBA, a to imam sve u sklopu paketa. I živim blizu novootvorene poslovnice na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića, pa je i to jedna od pogodnosti. Svima bih preporučio da koriste “Supernovu”, a imamo i opciju da vratimo sadržaj 72 časa  unazad, što nam ide naruku ako se nešto emituje noću - kazao je Dervišević.

Dječiji kutak

Banjalučanka Milica Majstorović  rekla je za “Glas Srpske” da godinama koristi usluge “Supernove” jer su usluge povoljne, a omiljena joj je novootvorena poslovnica na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića, jer ima kutak za djecu.

- Imam djevojčicu, a u novootvorenoj poslovnici kod Mašinskog fakulteta završavam sve što trebam, što je za svaku pohvalu, jer misle i o djeci - rekla je Majstorovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana