Stevandić: Vukanović koristi javni prostor za svoje rijaliti ispade

Srna
Stevandić: Vukanović koristi javni prostor za svoje rijaliti ispade

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da poslanik Liste za pravdu i red u Narodnoj skupštini Nebojša Vukanović koristi javni prostor za svoje rijaliti ispade.

Stevandić je, povodom novih napada i neistina koje je iznio Vukanović, istakao da je riječ o osobi koja je u stalnom povišenom tonu i u sukobu sa nevjerovatno velikim brojem ljudi, te da se trudi da komunikaciju sa takvim osobama svede na minimum, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

“Ali, radi javnosti ponekad moram podsjećati o kakvoj je osobi riječ. Njegova opsesija predsjednikom Republike Srpske i Narodne skupštine Srpske je toliko velika da čak upada na moje konferencije za štampu, sjeda među novinare i snima konferencije glumeći novinara, a ponekad šalje i vozača da bi to isto snimio”, naglasio je Stevandić.

On je istakao da i najneobrazovaniji ljudi znaju da komunikaciji između Ustavnog suda ide preko nadležnih službi koje primaju, obrađuju i pripremaju dokumenta na potpis, što je, kako je naveo, slučaj i sa dopisima Ustavnog suda, čije se odluke nakon primanja uređuju za slanje predsjedniku Republike Srpske ili “Službenom glasniku” u rokovima propisanim zakonom.

“Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske ne kontaktira lično, niti privatnim mejlovima sa Ustavnim sudom. Žao mi je što i ovom prilikom moram reći da, osim što je najpresuđivaniji poslanik u Republici Srpskoj za iznošenje neistina, Vukanović je, i po mom ubjeđenju, najveća neznalica koji koristi javni prostor za svoje rijaliti ispade”, rekao je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana