Stevandić: Šmit razotkrio antiustavno djelovanje opozicije

Srna
Stevandić: Šmit razotkrio antiustavno djelovanje opozicije

BANjALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić istakao da je Kristijan Šmit razotkrio antidržavno i antiustavno djelovanje opozicije u Republici Srpskoj.

Stevandić je, povodom Šmitove izjave da su lideri opozicije u Srpskoj tražili od njega da sa političke scene ukloni predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, istakao da je to “katastrofa za Šmita i za 'srpsku' opoziciju”.

-Za opoziciju jer je razotkrivena licemjerna dvoličnost, antidržavno i antiustavno djelovanje i dogovori na tajnim sastancima sa Šmitom. A za Šmita jer nema bezbjednosne kulture i ostrašćeno blati dojučerašnje podanike. Polupao je sav porcelan - napisao je Stevandić na društvenoj mreži “Iks”.

Šmit je izjavio da su lideri opozicije u Srpskoj tražili od njega da sa političke scene ukloni predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

-Mogao bih reći i mjesto i vrijeme kada su mi njihovi lideri tražili da maknem Dodika uz primjenu bonskih ovlaštenja. Zbog toga me čak iznenadilo to da su se neki od njih solidarisali sa Dodikom – rekao je Šmit za “Dnevni avaz”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana