Stevandić: Odgovor na pismo opozicije u ponedjeljak, nema kršenja zaključaka parlamenta Srpske

Srna
Stevandić: Odgovor na pismo opozicije u ponedjeljak, nema kršenja zaključaka parlamenta Srpske

BANjALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je Srni da će odgovor na otvoreno pismo opozicionih partija dostaviti iduće sedmice, odnosno učiniti ga javnim u ponedjeljak, 28. avgusta, kada će se taksativno i pravno vidjeti da nema kršenja zaključaka parlamenta Srpske.

"Ovo vidim kao nekakvu političku priliku opozicije da nakon završetka ljeta pokuša da se učini vidljivijom. Mislim da su pogrešno izabrali temu i da su najvidljiviji trebali biti na odbrani imovine Republike Srpske i funkcionera Republike koji su optuženi jer čuvaju tu imovinu", poručio je Stevandić.


On smatra da nije primjereno da opozicija reaguje na ovakav način prije nego što je dobila njegov odgovor.

"Ja sam najavio da ću poslati odgovor i zašto oni nemaju strpljenja do ponedjeljka, pokazaće se u narednom periodu", zaključio je Stevandić.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je danas u Istočnoj Ilidži da su predstavnici Kluba poslanika SDS-PDP-Lista za pravdu i red u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputili otvoreno pismo predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nenadu Stevandiću u kojem traže održavanje posebne sjednice sa informacijom o realizaciji zaključaka parlamenta Srpske.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana