Stevandić: Ne treba kritikovati pokazivanje volje građana Srpske

Srna
Stevandić: Ne treba kritikovati pokazivanje volje građana Srpske

BANjALUKA- Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić smatra da nijedan srpski političar ne bi trebao da kritikuje pokazivanje volje građana Srpske organizovanjem skupova “Granica postoji”, čak iako se sa tim ne slaže.

Stevandić je u izjavi Srni ukazao da na tim skupovima učestvuju i boračke organizacije Srpske, kao i organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

-To nije nešto što bi bilo koji srpski političar trebao da kritikuje, čak iako se ne slaže sa tim, jer se jednostavno zamjera ogromnom broju ljudi nespornih patriotskih motiva i nesporne volje da brane Republiku Srpsku - rekao je Stevandić komentarišući izjavu predsjednika Narodnog fronta Jelene Trivić koja je izjavila da se ne slaže sa organizovanjem skupova “Granica postoji”.

On je izrazio nadu da će Trivićeva ubuduće drugačije promišljati i postavljati svoje političke projekcije.

-Mislim da i Jelena Trivić ima pravo da organizuje akcije za koje ona smatra da su korisne, ali najgora stvar je da ništa ne organizuje, a da drži lekcije onima koji organizuju - naveo je Stevandić.

Trivićeva je za federalne medije, između ostalog, izjavila da se ne slaže sa organizovanjem skupova “Granica postoji”, jer nije dobro izlaziti na, kako je rekla, međuentitetske linije i davati signale tenzija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana