Stevandić: Bolnica u Doboju nova velika pobjeda Srpske

SRNA
Stevandić: Bolnica u Doboju nova velika pobjeda Srpske

DOBOJ - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Doboju da je taj grad odavno zaslužio novu bolnicu, odnosno zdravstveni objekat čija je izgradnja, uprkos različitim i aktuelnim pritiscima na Republiku, velika pobjeda Srpske.

"Svaki stanovnik Doboja i regije imaće sada najbolju zdravstvenu njegu i zaštitu. Ovo je sigurno po kadrovskoj snazi i opremljenosti drugi zdravstveni centar Srpske u kome će se sigurno spašavati mnogi životi", rekao je Stevandić na otvaranju novoizgrađene Bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju.

On je ponovio da je izgradnja ove bolnice izuzetno značajna u medicinskom smislu jer će spasavati brojne građane s obzirom na to da su životi ljudi svetinja.

Stevandić je zahvalio svim političkim i drugim strukturama, predvođenim predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom, kao i kineskim kompanijama, koje su radile i učestvovale na realizaciji ovog bitnog projekta.

"Time je pokazano da Srpska ovim pokazuje da uspješno odolijeva raznim pritiscima i da je kadra da posveti pažnju svakom građaninu", rekao je Stevandić.

Nova bolnica projektovana je da dugoročno opslužuje oko 330.000 stanovnika iz dobojske regije i okoline i da odgovori izazovima savremene medicine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana