Stanarević: Čubrilović se uplašio moje snage

MojaHercegovina
Stanarević: Čubrilović se uplašio moje snage

Napustio sam DEMOS jer mi neke stvari nisu bile jasne. Možda su nekome bile jasne, ali meni nisu. Bio sam sve skučeniji. Stiskalo me nešto i odlučio sam da odem. U početku sam smirivao situaciju zbog mira u kući. Ali, kada sam shvatio da stranka ne računa na mene i da neću ići na listu…

Rekao je ovo dugogodišnji član DEMOS-a i odbornik u Skupštini grada Banjaluka Slobodan Stanarević koji je nedavno napustio ovu stranku, a potom najavio i prelazak u SNSD.

- Kad praviš stranku, a ja sam je pravio, osjećaš je kao svoju. Od izbora 2020. godine vidio sam da je došlo do nekog distanciranja od mene. Ako vodiš gradski odbor, moraš biti autoritet. Dvije godine kasnije sam nosio listu za Parlament BiH. Imao sam najveći broj glasova u Banjaluci. I onda se opet tražila moja smjena kao predsjednika gradskog odbora. To ne ide. Najbolji se ne skida - rekao je on.

Stanarević je dodao kako nije razgovarao sa liderom partije Nedeljkom Čubrilovićem te dodao kako je "osjetio da do tog razgovora ne može ni doći".

- Nisam bio njegov izbor. Zašto? Zbog moje snage. Možda je Čubrilović mislio da lovim neke više stranačke funkcije - rekao je on, piše MojaHercegovina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana