Šta su zvaničnici Srpske poručili u novogodišnjoj čestitki

Srna
Šta su zvaničnici Srpske poručili u novogodišnjoj čestitki

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poželio je građanima sve najbolje u Novoj godini i da Srpska bude mirna, bezbjedna i da napreduje.

-Dragi moji, na kraju smo jedne izuzetno izazovne godine. Zajedno smo je prošli. Mnogi od nas su vjerovali i vjeruju u Republiku Srpsku. Naša ljubav prema njoj nikada ne prestaje i uvijek je jača. Tako vam i u ovim praznicima koji nas čekaju, prije svega Novoj godini, s puno ljubavi prema vama, želim sve najbolje - naveo je Dodik u čestitki.

Dodao je da to nije nešto tipski i da zaista od srca želi se građani Srpske dobro osjećaju, da budu živi i zdravi, da sa porodicama budu spokojni, a da Republika Srpska napreduje i da bude mjesto najveće ljubavi njenih stanovnika.

-Da bude mirna, bezbjedna, perspektivna i sigurna. U to ime želim da vam čestitam Novu godinu. Živi, srećni i zdravi bili - istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poželjela je građanima Republike Srpske srećnu i uspješnu Novu godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i sveukupni napredak.

Cvijanovićeva je navela da je vlast u Srpskoj u protekloj godini, vođena odgovornom i mudrom politikom, u interesu i na dobrobit svih građana, prebrodila mnoge ekonomske i političke teškoće i ostvarila značajan napredak na mnogim poljima.

-Upravo zato, uvjerena sam da ćemo i u narednoj godini, sa još više samopouzdanja, odgovoriti svim izazovima na adekvatan način, doprinoseći tako dodatnom jačanju Republike Srpske i njenih institucija - istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poželio je građanima Srpske da im 2024. godina donese dobro zdravlje i mnogo uspjeha.

Višković je istakao da je Republika Srpska u 2023. godini pokazala snagu i kapacitete suočavajuči se sa složenim izazovima od političkih, ali i ekonomskih koje je uspješno prevazišla.

-Prethodnu godinu obilježio je značajan rast plata, kao i rekordna zaposlenost, ostvarili smo istorijski investicioni ciklus koji je vidljiv na prostoru cijele Republike Srpske - naveo je Višković.

Istakao je da je prevashodni cilj Vlade u 2024. godini da Srpska ostane faktor stabilnosti i mira, kao i nastavak ekonomskog razvoja koji je garant boljeg života za građane.

Premijer Srpske je poručio da je Vlada spremna da u narednoj godini još više radi jer će biti dosta izazova, kao i realizacije brojnih višegodišnjih velikih projekta koji će u potpunosti prezentovati sve ono što je do sada rađeno.

- Uz uvjerenje da će nova, 2024. godina biti još bolja i uspješnija, godina mira, razvoja kako kolektivnog tako i pojedinačno svakog našeg građanina, želim vam srećne novogodišnje praznike da ih provedete u zdravlju i sreći sa svojim porodicama i prijateljima - naveo je Višković u čestitki koju je uputio u svoje i u ime Vlade.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić čestitao je građanima Republike Srpske Novu, 2024. godinu, uz želju da im donese mnogo sreće, zdravlja i blagostanja.

-U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, čestitam vam Novu, 2024. godinu. Nadam da će nam Nova godina donijeti slogu, jedinstvo, ekonomski i društveni napredak i očekujem da zajedno nastavimo da radimo na očuvanju i jačanju naše Republike Srpske - naveo je Stevandić.

On je svim građanima Srpske poželio zdravlje, porodični mir i sreću, profesionalni napredak i uspjeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana