Srbin nestao na Kipru: U hotelu ga nisu vidjeli od petka

GS
Srbin nestao na Kipru: U hotelu ga nisu vidjeli od petka

AJA NAPI - ​Aleksandar Gligorijević iz Srbije, nestao je prošle nedjelje u Aja Napi na Kipru, podijelili su njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

Kako se navodi na mrežama, on je putovao sam na Kipar gdje je stigao u četvrtak 18. jula i bio je smješten u hostelu koji ima sobe sa 7-8 kreveta.

"Ako ste ga vidjeli ili čuli molim vas da me hitno kontaktirate ili zovete policiju. Posljednji put sam razgovarao sa njim prošle nedjelje 21. jula na WhatsAppu i kasnije je posjetio bar u kojem radim. Bio je dobar i zdrav i srećan. Danas me je kontaktirala njegova majka iz Srbije koja je navela da je prijavila njegov nestanak", navodi se u objavi.

Kako dalje stoji, Aleksandrova majka je sa sinom posljednji put razgovarala 24. jula, kada joj je rekao da je bolestan i da ima neki virus, piše "Blic".

"Nakon tog poziva njemu je telefon postao nedostupan i ne može niko da stupi u kontakt sa njm. Porodica je veoma zabrinuta. Njegove stvari su ostale u hotelu nakon što je izašao u petak uveče 26. jula u provod. Ako ga je neko vidio ili čuo molim vas da mi pošalje poruku da pokušamo da ga hitno pronađemo", stoji dalje, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana