SPS predao liste: Na izbore u 33 lokalne zajednice, uz slogan „Za Srpsku treba imat’ dušu!“

GS
SPS predao liste: Na izbore u 33 lokalne zajednice, uz slogan „Za Srpsku treba imat’ dušu!“

BANjALUKA-  Predstavnici Socijalističke partije Srpske (SPS) predali su danas Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH kandidatske liste i ovjerene izjave za sve kandidate, kandidovane na prijedlog partije, saopštila je stranka.

SPS će na predstojećim izborima nastupiti sa sloganom „Za Srpsku treba imat’ dušu”, a imaće kandidatske liste u 31 gradu i opštini u Republici Srpskoj, kao i dvije u FBiH i to Drvaru i Sanskom Mostu, gdje su jedina srpska partija koja se prijavila za izbore.

Prema riječima predsjednika SPS-a Gorana Selaka, SPS je partija koja je za samo četiri godine uspjela da osigura veliku podršku građana zahvaljujući programu koji je usmjeren prema običnim ljudima, mladima, radnicima i penzionerima, a čine je ljudi koji se ne boje rada, odgovornosti i borbe za nacionalne interese.

U SPS-u kažu da očekuju odlične rezultate na izborima, što su pokazala i dosadašnja predizborna istraživanja, a sve zahvaljujući jasnom programu i velikoj podršci pristalica, naročito mladih, koji su prepoznali vrijednosti jedinstva i solidarnosti u SPS-u, jer se jedino na taj način može izgraditi pravedno i dostojanstveno društvo za sve.

-SPS će nastaviti da ispunjava svoja obećanja građanima i da se bori za ostvarivanje ciljeva koji će doprinijeti cjelokupnom napretku društva. Naša vizija je stabilna i jaka Republika Srpska u kojoj svi građani žive od svog rada, imaju kvalitetno obrazovanje i mogućnosti usavršavanja, ličnog razvoja i zaposlenja -poručuju predstavnici partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana