SP predstavila najmlađu izbornu listu u Doboju

GS
SP predstavila najmlađu izbornu listu u Doboju

DOBOJ - Na skupu u dobojskom hotelu "Park" predstavljena je izborna lista Socijalističke partije, koja broji 36 kandidata.

SP ima najmlađu listu u Doboju, sa prosjekom od 30 i nešto godina, a predsjednik Gradskog odbora SP-a Vedran Gligorić nosilac je izborne liste na lokalnim izborima.

Prisutnima su se obratili predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, potpredsjednik Srđan Todorović i nosilac izborne liste i predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Doboj Vedran Gligorić.

Đokić je izrazio zadovoljstvo podmlađenim sastavom dobojskog odbora i time što je prosjek godina kandidata na listi 32 godine.

To govori da je mlada struktura članova i kadrova u našoj partiji sazrela do tog nivoa da mogu biti nosioci tako odgovorne dužnosti da budu odbornici, izjavio je Đokić novinarima u Doboju gdje je prisustvovao predstavljanju kandidata dobojskog Odbora SP-a na lokalnim izborima.

On je naveo da strukturu kandidata čine sve socijalne grupacije koje će istinski predstavljati interese građana u lokalnom parlamentu, te naveo da socijalisti u Doboju imaju dugu tradiciju političkog djelovanja i da je važan politički faktor, što je prepoznato kod građana.

Gligorić je istakao da imaju velika očekivanja na ovim lokalnim izborima kako bi došlo do promjene u Doboju gdje su u opoziciji.

Takođe, upriličena je i podjela članskih karata za nekih 70-ak naših novih članova.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana