SP Kozarska Dubica: Podrška kandidatu SNSD-a za načelnika

Srna
SP Kozarska Dubica: Podrška kandidatu SNSD-a za načelnika

KOZARSKA DUBICA - Opštinski odbor Socijalističke partije Kozarska Dubica izglasao je podršku kandidatu SNSD-a Igoru Savkoviću za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je iz Socijalističke partije.

-S obzirom na to da već dugi niz godina djelujemo politički u koaliciji sa našim partnerom SNSD-om, Opštinski odbor Socijalističke partije Kozarska Dubica podržao je prijedlog da i na predstojeće izbore izađemo kao koalicioni partneri, te da naše glasačko tijelo, pored naše liste za odbornike u Skupštini opštine, usmjerimo kao podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Igoru Savkoviću - navodi se u saopštenju predsjednika ovog opštinskog odbora Duška Milunovića.

Iz Opštinskog odbora Socijalističke partije Kozarska Dubica potvrđeno je da je dogovoreno da u narednom periodu bude potpisan koalicioni sporazum između dvije partije.

U saopštenju se navodi da je ta odluka donesena na sinoćnjoj sjednici Opštinskog odbora, a da su u nastavku sjednice razmatrani planirani ciljevi za predstojeće lokalne izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana