Snježana Gvozden predsjednica GO SPS Gradiška

GS
Snježana Gvozden predsjednica GO SPS Gradiška

Snježana Gvozden izabrana je danas za predsjednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske (SPS) Gradiška, na izbornoj skupštini gradskog odbora te stranke.

Predsjednik SPS-a Goran Selak rekao je da je cilj ove partije u Gradišci da bude druga po snazi politička organizacija u koaliciji sa SNSD-om, da ima tri odbornika u Skupštini grada i Gvozdenovu kao predsjednicu gradskog parlamenta u narednom mandatu.

Selak, koji je prisustvovao izbornoj skupštini gradskog odbora, istakao je da je Gvozdenova u posljednje četiri godine okupila sjajan tim ljudi.

On je pozvao građane da se priključe SPS-u i zajedno rade na dobrobit Gradiške i Republike Srpske, navodeći da je partija tranutno parlamentarna u 23 lokalne zajednice u Srpske, te da je cilj da se nakon lokalnih izbora taj parlamentarni kapacitet udvostruči.

Gvozdenova, dosadašnji predsjednik povjereništva gradiškog SPS-a i odbornik ove partije u Skuštini grada, rekla je da je SPS prerasla u ozbiljnu političku organizaciju u Gradišci, te da na naredne lokalne izbore ta stranka izlazi uvjerena da će imati najmanje tri odbornika u gradskoj skupštini.

Izbornoj skupštini u Gradišci, osim rukovodstva i članova SPS, prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik Gradskog odbora SNSD-a Gradiška Zoran Adžić i Ognjen Žmirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana