Selak: Rekonstrukcija porodilišta u Banjaluci važan projekat, zahvalnost Vučiću

G.S.
Selak: Rekonstrukcija porodilišta u Banjaluci važan projekat, zahvalnost Vučiću

BANjALUKA - Predsjednik SPS-a Goran Selak izjavio je da je rekonstrukcije porodilišta u Banjaluci, koju je večeras najavio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u dogovoru sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, izuzetno važan projekat.

"Svi želimo da naša zemlja ima što više djece i zbog toga smatram izuzetno važnom ovakvu odluku koja će zasigurno doprinijeti da se majke, ali i novorođene bebe osjećaju bolje, ljepše i sigurnije", istakao je Selak.

On je iskazao zahvalnost predsjedniku Srbije koji je, kako kaže, još jednom pokazao da misli na srpski narod sa obje strane Drine.

"Djeca su naša budućnost i svaka majka koja na svijet donese život zaslužuje samo najbolje. Srbija je još jednom pokazala da je uz Srpsku u svakom trenutku, a rekonstrukcija porodilišta u Banjaluci jedan je od prioriteta, koji je prepoznao i predsjednik Vučić zbog čega mu dugujemo posebnu zahvalnost", istakao je Selak.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u naredne četiri godine biti rekonstruisana skoro sva porodilišta u Srbiji, a u dogovoru sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom isto će biti učinjeno i u Banjaluci.

Vučić je predstavljajući plan "Srbija 2027 - skok u budućnost" istakao da nema preče i veće brige za djecu i stare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana