Selak: Narod Srbije još jednom podržao državotvornu politiku SNS-a

Srna
Selak: Narod Srbije još jednom podržao državotvornu politiku SNS-a

Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak čestitao je Srpskoj naprednoj stranci (SNS) pobjedu na izborima u Srbiji, istakavši da je narod još jednom ubjedljivo podržao državotvornu i nacionalno odgovornu politiku koju Srbija provodi tokom posljednje decenije.

"I Republika Srpska je u ogromnom procentu podržala takvu politiku, jer samo ujedinjeni i oslonjeni jedni na druge možemo očekivati prosperitet Srpske i Srbije i cijelog srpskog naroda", poručio je Selak u čestitki predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je i nosilac liste "Srbija ne sme da stane", predsjedniku SNS-a Milošu Vučeviću i osnivaču Pokreta socijalista Aleksandru Vulinu.

Selak je istakao da je ponosan na razvoj i doprinos Pokreta socijalista, čiji su kandidati bili na zajedničkoj listi.

Na osnovu glasova prebrojanih na 7.725 od ukupno 8.273 biračkih mjesta, lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila je na parlamentarnim izborima 47,04 odsto glasova, a drugoplasirana lista "Srbija protiv nasilja" 22,14 odsto glasova, objavljeno je jutros na sajtu Republičke izborne komisije.

Lista "Ivica Dačić - premijer Srbije" osvojila je 6,63 odsto glasova, koalicija "Nada" 4,92 odsto, a lista "Branimir Nestorović `Mi - Glas iz naroda`" 4,66 odsto glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana