Selak na čelu SPS tima za Banjaluku: Podrška Šobotu

GS
Selak na čelu SPS tima za Banjaluku: Podrška Šobotu

BANjALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak objavio je na društvenim mrežama da će predvoditi tim SPS-a u Banjaluci, te da iskreno podržava prijatelja i dokazanog stručnjaka doktora Nikolu Šobota koji je kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke.

On je napisao da ga mnogi prijatelji, poznanici i sugrađani pitaju da li će se kandidovati na predstojećim Lokalnim izborima i biti na čelu tima SPS-a u Banjaluci.

-Najprije, želim da svi znaju da je privilegija raditi za svoj grad i činiti dobro svom gradu. Privilegija je donositi odluke koje će učiniti život boljim za hiljade Banjalučana, koje i ne poznajete. Privilegija je izložiti sebe sudu sugrađana, komšija, poznanika, prijatelja. Privilegija je biti na čelu SPS tima u Banjaluci. Privilegija je, ali i ogromna odgovornost - naveo je Selak.

On dodaje da je kao predsjednik partije i najodgovorniji za rezultat čitavog tima, te da spremno preuzima odgovornost.

-Ne obavljam nijednu funkciju u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, zato se nameće pitanje, ali i logičan odgovor - zašto ne bi bilo u redu da kao predsjednik partije budem i nosilac liste SPS-a u Banjaluci. To je moja obaveza i odgovornost - napisao je lider SPS-a.

On poručuje da je jednako logično i zašto je stao iza Nikole Šobota.

-Dugo ga lično poznajem, poštujem njegov rad, požrtvovanost u medicini i njegove rezultate koje svi vidimo. Nikola je ozbiljan čovjek, stručan, obrazovan, energičan. Nikola je nestranačka ličnost, čovjek koji okuplja, a ne razjedinjuje. Nije se bavio ličnom promocijom, nije zasnovao svoje ime na “rijaliti predstavama” i nikada nije manipulusao ljudima. O njemu ne govore fotografije na društvenim mrežama, niti broj lajkova, već stvarni rezultati koje ima iza sebe - naveo je Selak.

Selak dodaje da iskreno vjeruje da i banjalučani prepoznaju Nikolu Šobota kao čovjeka koji će vratiti fokus na ispravne vrijednosti, koji će voditi brigu o stvarnom životu i potrebama građana.

-Banjalučani će sa Šobotom dobiti mnogo, a u zaborav će otići politika lažnih selfija, jeftine populističke manipulacije, a Banjaluka više neće biti “okolo gladac, unutra jadac” - kaže predsjednik SPS-a.

On poručuje da ozbiljna vremena traže ozbiljne ljude.

-Ozbiljno je i izazovno vrijeme u kojem živimo, virtuelni svijet je zamijenio stvarni, ali stvarne probleme građana u Banjaluci neće i ne može rješavati dobra fotografija i bombastičan naslov na mrežama - istakao je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana